Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

16 důvodů proč nakupovat u nás:

 

  • Široký sortiment (přes 32 značek, přes 2970 produktů na výběr a pořád se rozšiřujeme)
  • Běžné slevy 2-15% dle druhu zboží
  • Slevové kupóny, které se odečítají v průběhu objednávky.
  • Česká distribuce - záruka servisu, zboží obsahuje tištěný návod v českém jazyce.
  • Pojištění fototechniky, stativového vybavení, studiových světel - konec r.2018
  • E-mailové a tel. poradenství ZDARMA
  • Rychlá komunikace, otevřený a individuální přístup k zákazníkům
  • Půjčovna vybavení Pentax a Gitzo - říjen 2018
  • Pro objednání zboží není potřeba se registrovat
  • Osobní odběr v Praze( dle domluvy )
  • Osobní doručení po Praze ( dle domluvy )
  • Při nákupu nad 7.261,- s DPH doprava v síti Zásilkovny.cz a Uloženky.cz ZDARMA
  • U některých produktů doprava zdarma již od 2.490,-
  • Platba dobírkou, převodem na účet, se splatností.
  • Recenze a zkušenosti zákazníků
  • Jsem plátcem DPH
  • 6 způsobů dopravy ( doprava již od 60,- )

 

 

FOTO MÁLEK - Petr Málek - idatabaze.cz Fotoaparáty a příslušenství - idatabaze.cz

Doporučuji:

 

 

 

 

 

 

 

 

Podporuje mojeID

KONTAKTY

Foto Málek
Praha
tel: +420 777 018 478
info@fotomalek.cz
IČ:74778374
DIČ:CZ8409160419

ZBOŽÍ V AKCI

cena pro Vás 195,00 Kč
Není
cena pro Vás 19 090,00 Kč
Skladem ANO
cena pro Vás 9 350,00 Kč
Skladem ANO

Doporučuji

cena pro Vás 1 145,00 Kč
Není
cena pro Vás 89 990,00 Kč
Skladem ANO
cena pro Vás 85 390,00 Kč
Skladem ANO

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů